Kleinkoor Laetare bij het passeren van de oprichtingsakte van de Stichting Vrienden van Laetare; april 1996 | V.l.n.r. W. Dekker, H. Harrewijn, notaris G.W. van Driel, drs. G. van Leijenhorst, B. Bläss

Vrienden van Laetare

Het doel van de vriendenkring is o.a. het scheppen, bevorderen en in stand houden van een vriendschappelijke relatie tussen Kleinkoor Laetare en de toehoorders.

Kleinkoor Laetare wil liedrepertoire in diverse muziekstijlen tot klinken brengen en daarvoor in brede kring belangstelling opwekken. Het muzikaal erfgoed geeft zij door aan een volgende generatie. Een betrokken vriendenkring steunt het muziekgezelschap daarbij metterdaad.

Op de foto Kleinkoor Laetare bij het passeren van de oprichtingsakte van de Stichting Vrienden van Laetare; april 1996. V.l.n.r. W. Dekker, H. Harrewijn, notaris G.W. van Driel, drs. G. van Leijenhorst, B. Bläss.

Laetare nieuws
Johan Timmer

Inschrijven als zanger voor het kerstproject

Er zijn uitnodigingen verstuurd met informatie voor geïnteresseerde zangers die zich voor het kerstproject willen inschrijven. Geen uitnodiging ontvangen?

 

Lees meer....